Bellfires Horizon Bell Medium

Vuur in de breedte

Stijlvolle, horizontale gashaarden waarbij hoogstaand design en hoogwaardige techniek het beste in elkaar naar boven halen. Bellfires biedt met Bellfires Horizon Bell Medium moderne, brede gashaarden voor élke ruimte.

Hidden Door kader

Het Hidden Door principe is door Bellfires speciaal ontwikkeld om moderne haarden een zo minimalistisch mogelijk uiterlijk te kun-nen geven. Karakteristiek zijn de zwart gescreende glasranden. Het Hidden Door 3 concept, krijgt nu enkele aanvullingen met zogenaamde kaders: Hidden Door 3 7 cm, Hidden Door 3 10 cm en Hidden Door 3 10 cm met stenen plateau. Dankzij deze kaders van 7 en 10 cm kunnen de gashaarden uit de Horizon Bell 3 lijn heel strak en minimalistisch worden ingebouwd. De dagkanten rond de glasplaat, maken bij deze kaders onderdeel uit van de haard zelf. Hierdoor ligt de focus meer dan ooit op de beleving van het vuur en het spectaculaire vlammenspel.

Zwevend plateau

Iets speciaals zijn de gashaarden met het Hidden Door 3 10 cm kader in combinatie met een stijlvol natuurstenen plateau. Dit plateau vormt één geheel met de haard, maar lijkt optisch te zweven. Dit zwevende effect wordt gecreëerd door een nis onder het plateau, die in dezelfde kleur is gespoten als de haard. Via deze nis wordt de lucht voor de convectie aangevoerd. Bijkomend voordeel is dat de bediening van de haard hier een plek kan krijgen en zo mooi uit het zicht is weggewerkt.

Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
U kunt hier online een afspraak maken.

Onze gecertificeerde monteurs installeren de haard desgewenst voor u. Vraag naar de mogelijkheden. Tevens af te halen in onze showroom of verzending in overleg!

 

Merk

Brandstof

Vuurzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bellfires Horizon Bell Medium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *