Bellfires View Bell Large

Vuur in drievoud

Vanuit iedere hoek een perfect zicht op het vuur. Dat biedt de Bellfires View Bell Large. Stijlvolle driezijdige gashaarden in verschillende afmetingen. Zo is er voor iedere woonkamer een passende gashaard.

Details maken het verschil

Omdat details het verschil maken, is er door de eigen engineers van Bellfires veel zorg besteed aan de afwerking van de Bellfires View Bell Large gashaarden. Wie voor de driezijdige haard gaat, kan uit twee kaders kiezen. Met het standaard Hidden Door kader van 4,2 cm, wordt een perfect minimalistische afwerking gerealiseerd. Als alternatief is het Hidden Door 10cm kader leverbaar. Dit bredere kader loopt rondom het glas, hierdoor wordt één geheel gecreëerd met de ombouw.

Interieur

Qua interieur zijn de Bellfires View Bell Large gashaarden er in drie uitvoeringen: met een lamellen interieur, een vlakke achterwand van staal, of zwart keramisch glas. De keramische achterwand geeft een extra dieptewerking, waardoor de haard nóg meer tot leven komt.

Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
U kunt hier online een afspraak maken.

Onze gecertificeerde monteurs installeren de haard desgewenst voor u. Vraag naar de mogelijkheden. Tevens af te halen in onze showroom of verzending in overleg!

Merk

Brandstof

Vuurzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bellfires View Bell Large” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *