Bellfires York Large

Vuur op maat

De Original Bell serie bestaat uit de Derby Small, Derby Large, Derby Large Tunnel, Topsham Small, Topsham Large, York Small en York Large. Vanwege de diversiteit in afmetingen biedt de Original Bell lijn een geschikte oplossing voor iedere situatie.

Floating Frame & Hidden Door

De Bellfires York Large is leverbaar met het Floating Frame concept. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard. Daarnaast is de Bellfires York Large leverbaar met het Hidden Door systeem met zwart gescreende glasranden. Speciaal ontwikkeld voor een zeer modern en minimalistisch uiterlijk.

Veiligheid voor alles

Uiteraard hebben de ontwikkelaars van Bellfires ook uitgebreid stilgestaan bij de veiligheid. De Original Bell lijn is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daarmee de optimale betrouwbaarheid. Juist in extreme situaties een duidelijke meerwaarde.

Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
U kunt hier online een afspraak maken.

Onze gecertificeerde monteurs installeren de haard desgewenst voor u. Vraag naar de mogelijkheden. Tevens af te halen in onze showroom of verzending in overleg!

Merk

Brandstof

Vuurzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bellfires York Large” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *