TULP B-100

TULP B-100 Under-Cover… Wat u ziet: een prachtige haard met afgeronde vormen, perfect geïntegreerd in de omgeving en de architectuur. Wat u niet ziet: de structuren van ecologisch, hittebestendig composietmateriaal. Deze kaders zijn licht, eenvoudig te plaatsen en kunnen perfect en zonder barsten in uw muur worden verwerkt.

De TULP B-100 is geschikt voor aansluitingen op concentrische inox buizen. De apparaten zijn luchtdicht en trekken de benodigde lucht voor de verbranding aan via het buitenkanaal van de buis. Deze lucht wordt verwarmd door langs de binnenbuis te stromen die de rookgassen afvoert.· De TULP B-100 is compatibel met propaangastoevoer (optionele aanpassing uitgevoerd in de fabriek). De vlam en het gegenereerde vermogen in de ‘propaan’-instelling verschillen van de versie met ‘aardgas’. Raadpleeg uw verdeler.· De Tulp-apparaten kunnen worden voorzien van een convectiemantel om de convectiewarmte te leiden.

 

Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
U kunt hier online een afspraak maken.

Onze gecertificeerde monteurs installeren de haard desgewenst voor u. Vraag naar de mogelijkheden. Tevens af te halen in onze showroom of verzending in overleg!

Merk

Brandstof

Vuurzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TULP B-100” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *