Arya Classic

De Arya Classic pelletkachel kenmerkt zich door haar kleine omvang in combinatie met een echt houtkachel uiterlijk. In tegenstelling tot andere modellen maakt de Arya geen gebruik van een convectieventilator. Het vermogen is te regelen door de grootte van de vlam. Deze kachel kan minimaal 13 en maximaal tot maar liefst 30 uur branden op een lading pellets. Hierdoor is deze pelletkachel een van de zuinigste uit ons uitgebreide assortiment pelletkachels.

De Classic is ideaal in te zetten als bijverwarming in uw woonkamer dankzij het regelbare vermogen. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen. De Arya Classic verspreidt de warmte door middel van straling zonder ventilator. Volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur waardoor u altijd voldoende warmte heeft op de door u ingestelde tijd.

De Nordic Fire kachels beschikken over een ‘Silence system’. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd. Daarmee behoren de Nordic Fire kachels tot de stilste in zijn soort.

RDS Systeem

Het nieuwe ingebouwde RDS systeem zorgt er automatisch voor dat de verbranding van de pelletkachel optimaal is. Dit zorgt ervoor dat in iedere unieke situatie de pelletkachel goed brandt. Een bijkomend voordeel is dat het rendement stijgt en het zorgt voor een nog zuiniger gebruik van pellets.

Extra gegevens:
Pelletverbruik: 0,6 – 1,3 kg/h
Diameter rookgasafvoer: ø80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid: ø35 mm
Inhoud pelletreservoir: 18 kg
Ruitenreinigingssysteem: ja
Houtblokkenset mogelijkheid: nee

Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
U kunt hier online een afspraak maken.

Af te halen in onze showroom of verzending in overleg!

 

Merk

Brandstof

Vuurzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nordic Fire Arya Classic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *