Kalfire Fairo Eco-Line 80

Heerlijk thuiskomen met de Fairo ECO-linefronthaarden

Met de Kalfire Fairo Eco-Line 80 lukt het Kal-fire een nieuwe standaard neer te zetten. De Fairo ECO-line is namelijk niet alleen esthetisch een nieuw hoogtepunt in gashaarden, ook in duurzaamheid wordt een indrukwekkende stap gezet. Deze stijlvolle gashaard heeft moderne techniek aan boord. Het meest innovatief is de ECO-stand. In deze stand pulseert de gastoevoer waardoor we niet alleen te maken hebben met een heel levendig vlammenbeeld, maar ook met een besparing op het gasverbruik van maar liefst 40% ten opzichte van de hoogste stand. De stand die normaal gebruikt wordt om een dergelijk fraai vlammenbeeld te krijgen.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Fairo ECO-line is het ontbreken van hinderlijke lijsten om het glas. Hierdoor heeft u maximaal zicht op het vuur: Clear view noemen we dat. Dankzij de perfecte verbranding in de haard blijft het zicht goed. Mocht de ruit op termijn toch minder helder worden, dan laat deze zich heel gemakkelijk en veilig verwijderen om gereinigd te worden. Op pagina 53 in dit magazine, kunt u zien hoe dit in zijn werk gaat.

Vrijwel overal te plaatsen

De Kalfire Fairo Eco-Line 80 laat zich vanuit de luie stoel ontsteken. Zo geniet u van het gemak van een gashaard met een nagenoeg realistisch vuur. De Fairo ECO-line maakt daarbij gebruik van een gesloten systeem. De haarden zijn in vrijwel elke woning te plaatsen, doordat ze dankzij concentrische kanalen onafhankelijk van de ruimte werken. Het concentrische kanaal zorgt voor de aanvoer van verse lucht (door de buitenbuis) en de afvoer van verbrandingsgassen door de binnenbuis. Het kanaal hoeft maar één meter omhoog te gaan en kan daarna tot maar liefst zeven meter horizontaal lopen. Dat zorgt voor allerlei verrassende mogelijkheden voor de inbouw van de haard.

Glas, heel veel glas

U wilt vlammen zien, de Fairo ECO-line geeft u alle kans. Alle haarden hebben namelijk een glasplaat van 37 tot 44 cm hoog en een breedte die kan oplopen tot 170 cm. Dat geeft u optimaal zicht.

 

Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
U kunt hier online een afspraak maken.

Onze gecertificeerde monteurs installeren de haard desgewenst voor u. Vraag naar de mogelijkheden. Tevens af te halen in onze showroom of verzending in overleg!

Merk

Brandstof

Vuurzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kalfire Fairo Eco-Line 80” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *