Natura 7

De Natura 7 van Nordic Fire is niet zomaar een standaard pelletkachel. Deze kachel heeft namelijk een fantastisch ‘houtvuur’ en is vele malen stiller dankzij de uitschakelbare ventilator. De Natura is perfect regelbaar middels uitgebreide afstandsbediening. Deze pelletkachel heeft, door middel van een geheel nieuw verbrandingsprincipe, hoge rustige vlammen. Dit zorgt ook voor een hoger rendement. Omdat de lucht van boven wordt aangevoerd, in tegenstelling tot de standaard pelletkachel, is de verbranding schoner en effectiever.

De Natura 7 beschikt ook over een volledig automatische reiniging, waarmee u wel tot een maand kunt stoken zonder de pelletkachel of aslade te hoeven schoonmaken. De branderbak kantelt zichzelf om te reinigen, waardoor die altijd schoon blijft.

De Natura 7 pelletkachel is uiterst geschikt als bijverwarming in zowel kleine als grote ruimtes dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator. Dit maakt de Natura 7 vrijwel volledig geluidsloos. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

Technische gegevens:

Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid Ja, ø 50 mm
Pelletverbruik (min. – max.) 0,5 – 1,5 kg/h
Inhoud pelletreservoir  20 kg
Brandduur (min-max in uren) 13,3 – 40 h
 Ruitenreinigingssysteem Ja

De Natura is verkrijgbaar in de kleuren ‘zwart’, ‘wit’ en ‘brons’

Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
U kunt hier online een afspraak maken.

Af te halen in onze showroom of verzending in overleg!

Merk

Brandstof

Vuurzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natura 7 (pellet)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *