Eclips

De Eclips Aqua staat momenteel in onze showroom. Deze wordt aangesloten op de CV-installatie. Voor meer informatie omtrent afmetingen en prijs, neem contact op.

De Altech Eclips Gourmet is een praktische bakoven die die gezellige sfeer van een houtvuur en het koken combineert. Doordat de kachel gebruik maakt van stralingswarmte wordt de smaak van het voedsel beschermt. Met deze kachel verwarmt u met gemak ruimtes tot wel 160 m3. Natuurlijk geniet u nog extra lang na het stoken van de warmte door de spekstenen behuizing.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de warmte die tijdens het stoken ontstaat, heeft Altech voor de Eclips een uniek rookgeleidingssysteem ontwikkeld. De rookgassen worden opgevangen en door rookgaskanalen (vanaf 2 meter lang) geleid. Hierdoor krijgen de rookgassen meer tijd om hun warmte af te geven aan de speksteen. Door de primaire en secundaire luchtregeling wordt een zeer hoog rendement verkregen, waardoor u minder hout hoeft te stoken om hetzelfde resultaat te behalen.

De Eclips is ook nog beschikbaar in een “Aqua” variant. Deze wordt aangesloten op de CV-installatie. Voor meer informatie omtrent afmetingen en prijs, neem contact op.

Brandstof: Hout
Warmte afgifte:
Vermogen: 10-11 kW
Aansl. pijp: Achter/Boven
Pijp diam.: 150 mm
Hart rookgasafvoer: 63/93 cm
Gewicht: 270

Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
U kunt hier online een afspraak maken.

Af te halen in onze showroom of verzending in overleg!

Merk

Brandstof

Vuurzicht